Toen wij begin juni in goed overleg met het bestuur en de kampeerboerderij besloten het kamp dit jaar niet door te laten gaan, was dat ontzettend balen. Op dit moment hadden we in Ellertshaar gezeten… Al snel na deze beslissing ontstond er bij de leiders en de kookploeg het idee toch ‘iets’ te organiseren in de week van het kamp, maar dan gewoon in ons eigen Scheveningen.

Een ruime maand later kunnen we stellen dat dat ‘iets’ een geweldige dag voor jong en oud is geworden. Maar liefst 25 SpeLe’s, 11 Komo’s en KoVa’s en 106(!) jeugdleden hebben met hun enorme inzet en positiviteit voor een unieke dag gezorgd.

Vooruitkijken

Wij hebben de afgelopen dagen veel lieve en mooie reacties mogen ontvangen, waaronder deze:

‘’Het eerste wat hij vroeg toen we hem op kwamen halen, was of hij volgend jaar een hele week op kamp mag.’’

Wat gaaf, het kampgevoel naar Scheveningen is gehaald! Wij kijken nu al uit naar een geweldig kamp in 2021.

Bedankt!

Wij willen een speciaal woord van dank uitspreken aan alle leiders, de kookploeg, Nel Vrolijk, Peter van der Zwan, sponsoren en vele anderen die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt.

Foto’s

Henk Schaap en Eric van den Ende hebben er met hun superscherpe camera’s voor gezorgd dat iedereen nog lang kan nagenieten. Geweldig! Klik op deze link voor alle foto’s.

Openstaand kampgeld

Een aantal kinderen heeft het kampgeld nog niet overgemaakt naar de kamprekening. Gelieve de bijdrage van €10,- uiterlijk deze week over te maken naar NL71 INGB 0006 0976 17 t.n.v. KVS Jeugdkamp. Zet de naam en het team van uw kind in de beschrijving.

Tot slot

Rust lekker uit, geniet van jullie vakantie en tot over een paar weken op het KVS-veld!

Youri en Pieter