AANMELDEN NIEUW LID

[[[["field28","equal_to","ja"],["field28","equal_to","ja"]],[["show_fields","field43"]],"and"]]
Aanmeldformulier lidmaatschap KVS/Maritiem

Welkom bij Korfbal Vereniging Scheveningen: de leukste, de grootste, de gezelligste en de beste korfbalclub van Den Haag en Scheveningen. Topkorfbal en plezier!

Nieuw KVS-lid
Achternaam
Voorletter(s)
Roepnaam
Straat + huisnummer
Postcode
Geslacht
Geboortedatum
Mobiel nummer 1
Mobiel nummer 2
Voor- en achternaam ouder/voogdBij jeugdlid
Naar welke school ga je?Dit is alleen van toepassing voor het basisonderwijs. We gebruiken deze informatie voor de indeling van de teams.
Andere school, namelijk:
Hoe ben je in contact gekomen met KVS?
Spelerskaart
Upload hier een recente pasfoto voor je digitale spelerskaart.upload
Kies bestand
Ingangsdatum lidmaatschap
Soort lidmaatschapIk meld mijzelf aan als:
Ben je wel eens eerder lid geweest van een korfbalvereniging?
Zo ja, bij welke vereniging?
Zo ja, onder welk KNKV-bondsnummer?
Zo ja, wanneer was je laatste wedstrijd?
Vrijwilligerstaken
Help mee!KVS is meer dan alleen korfbal, we organiseren veel activiteiten naast onze sport. Dat maakt onze vereniging extra leuk! Zou je ook wel eens iets willen organiseren of meehelpen, dan kun je dat hieronder aangeven. Ben je zelf nog te jong? Dan zouden je ouders/verzorgers misschien wel willen helpen.
Iets anders, namelijk:

Om de kantine tijdens de veldcompetitie optimaal te bezetten vragen wij leden en ouders om een bardienst te draaien. Dit geldt voor alle junioren (A), alle senioren (18+) en ouders van jeugdleden. Senioren en A-spelers die geen trainen geven of op andere wijze actief zijn binnen de vereniging worden ook aangewezen voor het fluiten van wedstrijden en het toezicht houden als zaalcommissaris.

Contributie

Iedereen die korfbalt en traint bij KVS betaalt contributie. De contributie is verschuldigd vanaf de eerste dag van de volgende maand na de aanmelding en wordt per kwartaal geïnd via automatische incasso. Door invulling van dit formulier machtig je KVS de verschuldigde contributie automatisch te incasseren. De contributie kan worden afgeschreven van:

Bankrekening (IBAN)
Ten name van

Leden van KVS, die in het bezit zijn van een geldige Ooievaarspas,  komen in aanmerking voor korting op de contributie.

Ooievaarspas van toepassing?
Ooievaarspasnummer
Akkoord
Ik ga akkoord met automatisch incasseren en met de incassoregeling van KVS.
Ik ga akkoord met het privacybeleid van KVS.
Ik verklaar alles naar waarheid te hebben ingevuld
Ik heb het ABC van KVS gelezen.
0 /

Bedankt voor je aanmelding! Tot snel!

FormCraft - WordPress form builder