We zijn erg blij te kunnen melden dat het 1 tegen 1 toernooi in elke leeftijdscategorie nu al doorgang kan vinden.

Publiek is toegestaan

Door de aangekondigde versoepelingen mogen ouders en opa’s en oma’s als publiek komen kijken. Let de komende tijd op de berichtgeving hierover van het bestuur. 

We zoeken nog hulp

We zijn nog op zoek naar hulp. Wil je ons helpen tijdens dit leuke toernooi geef dit dan snel door aan Koen de Roode. Onderaan dit bericht staan zijn contactgegevens. Ook hopen we dat de kantine opengaat, maar daarover volgt later meer. 

Hoe meld ik me aan

  • Bij de B/C hebben we inmiddels 6 deelnemers we hopen hier op 12 deelnemers en het zou leuk zijn als er nog wat dames zich aanmelden voor deze leeftijd. Heren zijn natuurlijk ook nog steeds welkom om mee te doen dus geef je vooral op!
  • Bij de D hebben we inmiddels 10 aanmeldingen en hopen we naar de 16 deelnemers te gaan. Hier geven zowel dames en heren zich massaal op en dat is leuk om te zien!
  • Bij de E hebben we nu 5 deelnemers. We hopen hier toch minstens op 8 deelnemers te komen. Met name dames moeten zich aanmelden, heren zijn natuurlijk niet minder welkom.

Je kan je uiterlijk opgeven tot en met 14 juli. Bel met Koen de Roode, 0683808815 of app hem. Twijfel je, bel dan gewoon met Koen. Hij vertelt je graag waarom je vooral mee moet doen en kan je ook vertellen wie er al hebben ingeschreven.

Tot de 17e!