Voor de meeste A en B-teams zit de najaarscompetitie er bijna weer op, tijd voor een terugblik.

A1
Een team met geroutineerde dames die vorig jaar al in de A1 zaten, aangevuld met vers talent. De A1 staat in de overgangsklasse in de middenmoot, gisteren werd een mooie monsterscore behaald tegen KCC A2 (34-11). Spelen de meeste teams zaterdag 12 oktober hun laatste wedstrijd, de A1 gaat nog twee weken langer door en speelt op 29 oktober hun laatste veldwedstrijd. Zij zijn het enige A/B-team die in een doorlopende veldcompetitie spelen, dus na de zaal gaan ze in dezelfde competitie verder. A1 speler Jorg staat tijdelijk langs de kant, vanaf deze plek een spoedig herstel gewenst.

A2
De A2 sluit de veldcompetitie af met een mooie 2e plek. Die Haghe A2 bleek net iets sterker. Na een verlies in de thuiswedstrijd, wist onze A2 deze sterke tegenstander uit mooi op een gelijkspel te houden (zelfs winst had tot de mogelijkheden behoord).

B1
De B1 speelt aanstaande zaterdag de kampioenswedstrijd tegen Meervogels B1. Uit wist Meervogels nipt van KVS te winnen (14-13), terwijl de B1 het grootste gedeelte van de wedstrijd op voorsprong heeft gestaan. Ze zullen ongetwijfeld revanche willen nemen. Wil je een leuke wedstrijd zien, kom zaterdag om 11.15 uur thuis naar ze kijken. Vanwege de 1e of 2e plek komt de B1 tijdens de voorjaarscompetitie in de 1e klasse kampioenspoule.

B2
Ook de B2 speelt zaterdag de kampioenswedstrijd, ook hier komt de tegenstander uit Zoetermeer (Phoenix B1). Uit werd net verloren met 9-7. Alle andere wedstrijden werden ruim gewonnen door dit team. Kom ze thuis aanmoedigen om 14.00 uur en zorg er mede voor dat ook zij kampioen worden.

B3
De B3 is afgelopen zaterdag al kampioen geworden door een mooie 11-4 overwinning tegen Meervogels B3. Het is zaterdag 12 oktober een echte Zoetermeer-dag voor de B-aspiranten, want ook de B3 speelt tegen een team uit Zoetermeer (Phoenix B2). Veel succes as. zaterdag en zorg ervoor dat jullie ongeslagen blijven.

Voor de agenda
Voordat we weer aan de zaalcompetitie beginnen, wordt er druk geoefend:

• A1 doet mee aan de Haagse Korfbaldagen van 31 oktober tot 9 november.
  • B2 oefent op zaterdag 9 november.
  • A2, B1 en B3 oefenen op zaterdag 16 november.