Zo vierden we nog kerst en oud&nieuw en leek de competitie net begonnen, inmiddels zijn we al weer halverwege (en voor de A1 nog wat verder). Goed om even te peilen hoe iedereen er voorstaat.

B3

Afgelopen zaterdag verloor de B3 de topper tegen Ondo B4. Toch staat de B3 nog in de top. Samen met datzelfde Ondo en Des B1 heeft de B3 hetzelfde aantal verliespunten. Ze hebben dus nog alles in eigen hand en er moet nog gespeeld worden tegen beide concurrenten. Hopelijk kan de B3 net als op het veld kampioen worden.

B2

De B2 staat op een 3e plek, kort achter Thor B1. Fortuna B4 staat daar weer iets boven. De B2 speelt een rare competitie, omdat ze in de eerste competitiehelft bijna alleen uitwedstrijden hebben gespeeld. Het goede nieuws is dat de B2 de grote concurrenten Thor en Fortuna nog thuis gaan ontvangen. De komende twee weekenden zal blijken of de B2 verder naar boven kan kijken en nog om het kampioenschap kan gaan strijden.

B1

De B1 is een degelijke middenmoter. Valto B1, hoofdklasser, is een maatje te groot (hahaha ook qua lengte), de andere teams kunnen allemaal van elkaar winnen. Doel van de B1 zal zijn om uiteindelijk als tweede in de competitie te eindigen.

A2

De A2 staat op een tweede plek, maar heeft minder verliespunten dan de nummer een Die Haghe A2. Thuis werd al met 28-13 van Die Haghe gewonnen, een kampioenschap moet tot de mogelijkheden behoren. Voor de A2 staat de topper tegen Die Haghe op 7 maart op het programma.

A1

Over de A1 is wekelijks al veel geschreven. Het team doet het goed, maar trekt vaak jammergenoeg net aan het kortste eind. Wel werd de wedstrijd tegen Deetos A1 gewonnen. Hopelijk kan de A1 de komende weken nog een paar goede resultaten neerzetten.

Voor de agenda: Toernooi van de toekomst en Scheidsrechters gezocht

Voor de A en de B wordt op vrijdagavond 3 april het Toernooi van de toekomst gespeeld. Hou je agenda vrij vanaf 18.30 uur. Op zaterdag 4 april spelen de C, D, E en F. Hier zijn nog scheidsrechters voor nodig. Opgeven kan bij Annenel Orru (06-10078268) of Claudia de Roode-Korving (06-27066625).

Schoolkorfbaltoernooi: woensdag 8 april (scheidsrechters gezocht)

Ook voor het schoolkorfbaltoernooi zoeken we scheidsrechters. Ben je beschikbaar vanaf 13.00 uur (later kan in overleg ook), dan doen we graag een beroep op je. Meld je aan bij Annenel Orru (06-10078268).

Start veldcompetitie

Op zaterdag 11 april start de veldcompetitie weer.

Voor de agenda: VEO-toernooi

Op hemelvaartsdag (donderdag 21 mei) is het traditionele VEO-toernooi. Over een tijdje kun je je daar weer voor opgeven. Afhankelijk van wie zich opgeeft worden teams samengesteld. Blok je agenda vast.

Voor A1/B1: PKC-toernooi

Op maandag 1 juni (2e Pinksterdag) spelen de A1 en B1 het PKC-toernooi.