Activiteiten

Naast het sportieve element op de club zorgt KVS ook voor talloze andere activiteiten. Zo is er voor de kinderen tot 16 jaar in de zomervakantie het KVS-jeugdkamp, waar ongeveer 70 jongeren aan deelnemen. Er zijn spelletjesavonden, spooktochten en bingo-avonden.

Voor de wat ouderen is er ook genoeg te doen. Denk aan de 16+ feesten, dart- en pokeravonden en het Cok Roos Kerstklaverjastoernooi. Ieder jaar is er de familiedag, waarbij ouders van spelende kinderen en oud-spelers hun kunsten kunnen vertonen.

Ook een groot evenement op KVS is de Haringbokaal, waar de KVS Recreanten in actie komen. Op dit toernooi komen recreanten vanuit het hele land af!

Wil je meehelpen met organiseren of heb je een goed idee? Neem dan even contact op met de activiteitencommissie!

Jeroen van Dijk
ac-kvs@hotmail.com

KVS jeugdkamp
juli 2018