Komend seizoen is André Kuipers trainer-coach van KVS 1. André is geen onbekende voor de club. Dit seizoen is hij gestart als trainerscoördinator bij de jeugdteams.

André heeft een grote carrière in het korfbal achter de rug. Hij speelde jarenlang in de Korfbal League bij DOS’46 uit Nijeveen en KZ uit Koog Zaandijk. Hij werd maar liefst zes keer landskampioen en won vier keer de Europacup. In 2006 werd André uitgeroepen tot speler van het jaar, hij speelde vijftig interlands en werd twee keer wereldkampioen. Na zijn actieve korfbalcarrière was André trainer-coach bij DSC en HKC.

André werkt beroepshalve via zijn eigen bedrijf Korbalstars aan korfbalactiviteiten. Komend seizoen blijft André betrokken bij de jeugdopleiding. Daarmee denken wij een ideale invulling te geven aan het verder ontwikkelen en vormgeven van onze jeugdopleiding en het realiseren van onze doelstelling om met het eerste team in de hoofdklasse te spelen.

Wij wensen André veel plezier en succes op onze vereniging.

Bestuur en Topsportcommissie KVS/Maritiem