Na een zeer goede eerste wedstrijd en een matige tweede wedstrijd stond vandaag op een, voor B-begrippen, zeer vroeg tijdstip de return van de 3e ronde op het programma. Waar vorige week zeer eenvoudig werd gewonnen van Dijkvogels B2 in Maasdijk (2-13), stond er nu een gemotiveerde tegenstander met meerdere andere veldspelers.

Op het winderige veld vond KVS B2 snel de korf. Halverwege de 1e helft was er een gaatje van 2 punten, welke bij rust was opgelopen tot drie (6-3). Aan het begin van de 2e helft stokte de productie en kwam Dijkvogels dichterbij tot 7-5. Daarna gaven jullie gelukkig wat extra gas en werd er uiteindelijk gewonnen met 11-5. Er werd vandaag gevochten voor iedere meter en over vele schijven gescoord. Kortom een goede teamprestatie! Ga zo door B2!

De teammanager