Als we de ontwikkelingen rond het coronavirus volgen, kunnen we alleen maar de conclusie trekken dat het nog wel even gaat duren voordat alles weer normaal is.

Belangrijkste is natuurlijk dat we proberen allemaal gezond te blijven. Dat kan alleen als we ons aan de regels houden. Dat geldt natuurlijk ook tijdens onze (trainings)activiteiten!

Opkomst trainingen
Wij zien een goede opkomst bij de jeugdtrainingen. De meeste teams trainen zelfs twee keer in de week.

Voor de senioren is het allemaal wat lastiger. Trainen op 1,5 meter afstand zonder dat er een competitie is werkt niet echt motiverend.

Toch zien we bij de senioren nog steeds een redelijke tot goede opkomst op de wekelijkse trainingen; houd dit vol!

Binding
Net als de afgelopen maanden willen wij proberen binding te blijven houden met alle leden. Die binding is er natuurlijk al door de wekelijkse trainingen. En daarom is het ook belangrijk om te blijven komen.

De activiteitencommissie organiseert deze week voor de AB-leden een digitale versie van de Escape Room. Helaas waren er te weinig aanmeldingen. Gelukkig willen selectieleden het Escape Room-spel nu gaan doen.

Webinars voor trainers
Alle trainers van KVS hebben een link ontvangen om donderdag 4 februari een webinar bij te wonen om spelers te binden.

Daarnaast is André Kuipers van plan om binnenkort weer een online-meeting te organiseren. Dit om de trainers te prikkelen en verder te ontwikkelen. Een mooi initiatief!

Heb jij ideeën om de binding verder te versterken? Laat het ons weten!

Bestuur KVS/Maritiem