Afgelopen zaterdag vertrok KVS C1 vol vertrouwen naar Des (Delft). Uit de eerdere 3 wedstrijden was namelijk de volle buit binnen gehaald. Met vaak goed korfbal, maar af en toe is het ook nog wat slordig met onnodig balverlies … verbeterpuntje? 🤔. Ook een bijzonderheid is dat tot nu toe bij elke uitwedstrijd iemand zijn of haar schoenen vergeet.. 2e verbeterpuntje? 😃. Maar ondanks dat gaat dit fanatieke team met evenzo fanatieke en positieve coaches Richard en Roland elke wedstrijd vol voor de winst met als doel kampioen te worden om ook op het veld in de 1e klasse terecht te komen. En wat kreeg het vele met paraplu uitgeruste publiek voorgeschoteld? Een hele spannende wedstrijd tot de laatste seconde! Van beide kanten werd er goed verdedigd waardoor de score maar langzaam opliep. Er werd om en om gescoord en werd duidelijk dat Des niet zomaar van plan was de punten mee naar Scheveningen te laten gaan en had bij rust een 4-3 (Fennik, Mike en Marit) voorsprong. De 2e helft had een zelfde spelbeeld en verliep net zo spannend, alleen trok de C1 door goals van Suus en Fennik en omdat KVS feller werd en meer de wil had om te winnen het spel steeds meer naar zich toe. Ook een aantal tactische herenwissels hielp de wedstrijd kantelen. De mooie 6-6 (Estelle), 6-7 (invaller Vincent die na een verlate fotoshoot toch nog was gekomen👍) en vlak daar achteraan de 6-8 (Marit) deden Des de das om. KVS C1 maakte het nog spannend door makkelijk de 7-8 weg te geven in de laatste minuut, maar een goede onderschepping van Paul zorgde er voor dat de C1 de punten mee kon nemen naar Scheveningen. De C1 is door deze winst sowieso gedeeld kampioen maar gaat voor een ongeslagen kampioenschap. Kom ook eens kijken naar Estelle, Suzanne, Annika, Marit en Mike, Fennik, Emile, Paul; komende zaterdag 14u thuis tegen de Dijkvogels.

Een natte supporter🌨