Op maandag 15 juni zal de automatische afschrijving voor de contributie van het 4e kwartaal van dit seizoen plaatsvinden. Voor leden die nog geen automatische incasso hebben, geldt dat zij vóór woensdag 17 juni 2020 de contributie voor het gehele seizoen 2019-2020 zelfstandig overgemaakt moeten hebben. De contributiebedragen zijn hier te vinden.

Mocht jouw contributie in een van de eerdere kwartalen niet afgeschreven zijn, dan is dit waarschijnlijk het gevolg geweest van een te laag saldo op het moment van de incasso. In dat geval wordt op 15 juni het gehele openstaande bedrag over dit seizoen geïncasseerd.

In het bericht over de contributie van het derde kwartaal legden we uit waarom we de contributie-inning door laten lopen. Zie ook de veelgestelde vragen van de korfbalbond (KNKV) die ingaan op de contributie-inning. Inmiddels hebben alle teams de trainingen weer hervat. Mocht u financieel getroffen zijn door de corona-epidemie en problemen verwachten met het voldoen van de contributie? Laat het weten via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer. Samen vinden we vast een passende oplossing.

Gegroet,

Laura Dijkhuizen, penningmeester
06 – 21 25 19 50 / penningmeester.kvs@gmail.com