Maatregelen

Ook wij hebben gekeken naar de persconferentie van maandagavond. We moeten helaas een stap terug doen:

• Vanaf heden is de kantine gesloten.
  • Er mogen geen ouders/toeschouwers aanwezig zijn op het terrein. Dit betekent ook dat ouders hun kind(eren) weer afzetten bij de ingang en daar ook weer ophalen (behalve de “welpenouders”).
  • Iedereen verlaat KVS direct na het sporten.
  • Maak zo min mogelijk gebruik van de kleedkamers (max. 4 personen per kleedkamer mocht het toch nodig zijn). Het advies is dus weer om omgekleed naar het veld te komen.

Gelukkig gaat het sporten zelf zoveel mogelijk door zoals we gewend zijn; ook de trainingstijden blijven hetzelfde. En ook de inlooptrainingen gaan door.

We wachten nog op meer gedetailleerde berichtgeving van de korfbalbond en de gemeente.

Rijden bij uitwedstrijden

Inmiddels weten we dat bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar de chauffeurs onder teambegeleiding vallen. Zij mogen blijven kijken naar de wedstrijd. Dit geldt dus alleen voor uit- en niet voor thuiswedstrijden.

Bijgewerkt protocol

Later volgen een nieuwe update en een bijgewerkt protocol.

Meld je aan als Corona Coördinator

Ten slotte: tijdens alle trainingen en wedstrijden zullen we weer Corona Coördinatoren opstellen om als contactpersoon op te treden en op de regels te letten. Stuur een mail naar voorzitter@kvskorfbal.nl (of app naar 06-42813861) als je ons wilt helpen. Met name op 17 en 24 oktober zoeken we nog handjes. Het schema is hier te vinden.

Bestuur KVS/Maritiem