Beste KVS’ers,

Zondagmiddag werden door het kabinet nieuwe maatregelen afgekondigd ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus. Dit betekent dat er in elk geval tot en met 6 april geen korfbalwedstrijden worden gespeeld. Ook gaan tot en met 6 april de trainingen niet door en worden alle andere activiteiten, zoals het Toernooi voor de Toekomst en de 50+-soos, en clubbijeenkomsten bij KVS/Maritiem geannuleerd of uitgesteld. Ook het schoolkorfbaltoernooi gaat helaas niet door.

Ons clubhuis (inclusief het veld) en sporthal de Blinkerd zijn tot en met 6 april gesloten.

De korfbalbond maakte maandagavond bekend dat alle resterende zaalwedstrijden worden afgelast. Dit betekent dat KVS/Maritiem niet meer in actie komt in de zaal. We houden uiteraard verdere berichtgeving van de korfbalbond in de gaten, bijvoorbeeld als het gaat om de start van de veldcompetitie.

Meer informatie kunt u vinden op de volgende sites van de korfbalbond, de Rijksoverheid en het NOC*NSF:

Op dit moment staat de gezondheid van ons allemaal voorop. Volg dus alle richtlijnen, let op elkaar en blijf gezond.

Bestuur KVS/Maritiem