Geen zaal- en veldwedstrijden meer

Vorige week meldden wij dat de korfbalbond (KNKV) alle resterende zaalwedstrijden heeft afgelast. Maandagavond werd ook bekend dat de tweede helft van de veldcompetitie is afgelast. Dit betekent dat geen enkel team van KVS/Maritiem meer in actie komt dit seizoen.

Tot 1 juni gesloten

Maandavond zijn er door het kabinet nieuwe corona-maatregelen aangekondigd die korfballen tot 1 juni helaas onmogelijk maken. Daarom is ons clubhuis (inclusief het veld) in elk geval tot 1 juni gesloten; hierbij volgen we de oproep van de korfbalbond.

Dit betekent dat tot 1 juni alle trainingen en andere activiteiten bij KVS/Maritiem zijn geannuleerd.

Afwikkeling zaal en veld

Over de afwikkeling van de veldcompetitie laat het KNKV het volgende weten: “Over de afwikkeling van de veldcompetitie – dus rangschikking en promotie- en degradatieregeling – besluit het KNKV uiterlijk maandag 6 april.”

Hetzelfde geldt voor de afwikkeling van de zaalcompetitie.

Meer info

De maatregelen van het kabinet vind je via onderstaande links, inclusief de besluiten van het KNKV (er komt ook binnenkort een vraag-en-antwoord-gedeelte op de site van het KNKV):

Tot slot

We hopen op begrip voor dit nieuws van alle KVS-leden. Het is helaas niet anders. Er zullen ongetwijfeld nog meer berichten volgen de komende tijd; houd de website dus in de gaten. Voor nu is het belangrijk om alle richtlijnen en adviezen op te volgen en dan hopen we iedereen binnenkort weer in goede gezondheid te zien!

Bestuur KVS/Maritiem