Geen zaalwedstrijden meer

Eerder deze week meldden wij op onze site dat de korfbalbond (KNKV) alle resterende zaalwedstrijden heeft afgelast. Dit betekent dat geen enkel team van KVS/Maritiem meer in actie komt in de zaal.

Afwikkeling zaal

Donderdagavond liet het KNKV weten dat het over de afwikkeling van de zaalcompetitie voor alle wedstrijdsportteams (KVS/Maritiem 1 t/m 6, A1, B1, C1) uiterlijk 6 april laat weten wat de bedoeling is. Het gaat dan over de precieze eindstanden en promoties en degradaties. Over alle andere teams meldde het KNKV eerder: “Met inachtneming van de huidige reglementen heeft het bondsbestuur besloten om de zaalcompetitie 2019/2020 in het breedtekorfbal als niet gespeeld te beschouwen.”

Veldcompetitie

De korfbalbond komt ook uiterlijk 6 april met een besluit over de start en het verloop van de veldcompetitie.

6 april

6 april is de voorlopige einddatum van de meest recente kabinetsmaatregelen in het kader van de bestrijding van het coronavirus. In navolging van deze maatregelen zijn ons clubhuis (inclusief het veld) en sporthal de Blinkerd in elk geval tot en met 6 april gesloten.

We meldden eerder al dat dit betekent dat tot en met 6 april de trainingen niet doorgaan en alle andere activiteiten zijn geannuleerd, zoals het Toernooi voor de Toekomst, de 50+-soos en het schoolkorfbaltoernooi.

Meer info

Meer informatie kunt u vinden op de volgende sites van de korfbalbond, de Rijksoverheid en het NOC*NSF:

Voor nu

Dit was even een technisch verhaal en alles wat er vanuit de bond op korfbalgebied te melden is. Voor nu is uw gezondheid uiteraard het allerbelangrijkst. Volg alle richtlijnen op en blijf gezond. We hopen u snel weer te zien.

Bestuur KVS/Maritiem