Sinds eind januari trainen de D2, D3, D4 en D5, naast de zaterdagen, ook op woensdag op het veld. Al snel ontstond het idee om met alle teams een interne competitie te organiseren. Zo hebben onze D’tjes toch wedstrijden in deze coronatijd.

Een paar enthousiaste ouders sleutelden een competitieschema in elkaar en stelden zes gemixte teams samen. De 4korfbal competitie kreeg een mooie naam: De ‘D-korfballeague’.

Gisteren was het tijd voor ronde 2. Na een heerlijke week vol wintersport konden we gelukkig het veld weer op en gingen 27 kinderen er enthousiast tegenaan op het Cas van Dijkpark.

De Supervissen (SV) speelden tegen het Peter van der Zwan Promotieteam (PZP), ’t Hokje (HOK) nam het op tegen de Blinkerd (BLI) en Vitesse Annemieke (VA) trad aan tegen Rood-zwart (RZ).

De teams oefenden een yell, er werd hard gerend, goed overgegooid, doorgezet en veel gelachen.  Sommige teams moeten nog een beetje aan elkaar wennen maar de meesten weten elkaar al goed te vinden. Ook nieuwe leden en een vriendje deden moeiteloos mee.

Het programma voor ronde 3 is:
HOK – PZP
VA – BLI