Start: zaterdag 18 september!

Voor het achtste jaar op rij doet KVS weer mee met de Grote Clubactie, net als 6.000 andere clubs. Na het succes van de afgelopen jaren en vorig jaar een recordopbrengst van maar liefst € 2.630,00!!, willen we dat dit jaar natuurlijk evenaren of zelfs verbeteren. En dat het geld goed besteed wordt, kun je zien aan de doelen van de afgelopen jaren. Een nieuw dak, LED-verlichting op het veld, diverse jeugdactiviteiten en materialen werden mede door de opbrengst van de Grote Clubactie gefinancierd.

Doel 2021: Jeugdactiviteiten en inrichten nieuwe berging

Eerdere doelen:
2014: vernieuwing korfbalmateriaal
2015: korfbal clinics voor de jeugd
2016: 1e deel voor de dakvervanging
2017: 2e deel voor de dakvervanging
2018: jeugdactiviteiten (niet alleen korfbal)
2019: korfbalmaterialen en jeugdactiviteiten
2020: vervanging van containers, plaatsen van led-verlichting en zonnepanelen

Hoe gaat de verkoop in z’n werk?

De verkoop van loten (een eenmalige machtiging van € 3,- per stuk) via het lotenboekje of online met de QR code, gebeurt door de jeugdleden van de welpen t/m C. De beste verkopers krijgen een prijs; daarover hieronder meer. Loten krijg je op zaterdag of tijdens de training van de coördinator van jouw team en kun je verkopen aan je ouders, ooms, tantes, opa, oma, buren enz enz. Als je klaar bent met verkopen, lever je het boekje weer in bij jouw coördinator (voor de herfstvakantie!, 16 oktober).

Prijzen voor de lotenverkopers

20-loten actie. Kinderen die 20 loten of meer hebben verkocht, ontvangen een voucher. Met deze voucher krijg je flinke korting op leuke dagjes uit.

Maar…. KVS organiseert ook een eigen verkoopwedstrijd met gave prijzen voor jou en voor jouw team
1. De beste verkopers krijgen leuke (KVS) prijzen en…….
2. Alle verkopers die 20 loten of meer verkopen mogen in de zaal oplopen met KVS 1 en……..
3. Het jeugdteam dat de meeste loten verkoopt (hoogste gemiddelde per speler) wint een training van Youri Nadorp en Pieter Redelijkheid, speler van KVS 1.

De trekking van de Grote Clubactie Prijzen (winkans is maar liefst 1 op 10!!) is op woensdag 8 december !!!

Doe mee en steun KVS!

Sander van Houten