Dit zijn de korfballers en korfbalsters van de D4 van KVS/Maritiem na afloop van hun laatste wedstrijd, met van links naar rechts Nikolay, Olga, Rens, Norah (trainster), Olivier, Jort, Jamie, Jasmyn, Janou (trainster), Sophie, Romaysa, Sophie en Dane.

Na zes wedstrijden heeft de D4 het kampioenschap op het veld binnengesleept! Op overtuigende wijze, want alle wedstrijden werden gewonnen, zelfs met uitslagen als 12-0, 9-1 en 6-0! En met slechts 6 doelpunten tegen. En ondanks dat de laatste wedstrijd erg spannend was (4-3), wist iedereen het hoofd koel te houden en werd het kampioenschap binnengehaald.

Volgens de trainsters is er altijd heel veel inzet en zijn de spelers stuk voor stuk superfanatiek en erg gemotiveerd! En we hebben gehoord dat ze in de zaalcompetitie weer voor het kampioenschap gaan…

Super gefeliciteerd allemaal!!

KVS/Maritiem D4 staat deze week zelfs in de krant.  😊😊

Kijk maar in de Scheveninger op bladzijde 11.

Link: https://issuu.com/descheveninger/docs/totaal_ds_wk4320