We schrijven zaterdag 11 januari, als om 08.00 uur het grootste gedeelte van de E2 zich verzamelt bij sporthal de Blinkerd. Afgesproken is om uiterlijk 08.30 bij de sporthal Buitenhof in Delft aanwezig te zijn.

Alsof het zo moest zijn, komen de spelers die rechtstreeks gaan de overige spelers al tegen op de snelweg.

Stipt 08.30 staat de E2 voor een, dan nog dichte, sporthal. Na 5 minuten vinden ze gelukkig ook bij Excelsior het licht, waarbij ze dan nog niet beseffen dat dat licht straks in de wedstrijd voor Excelsior snel zal doven.

Van meet af aan gaat de E2 vol aan de bak wat resulteert in een 2-0 voorsprong. Excelsior is compleet verrast en overdonderd waardoor de score gemakkelijk uitloopt naar 4-0 bij rust.

Een snelle tegengoal brengt KVS niet van de leg. Integendeel, er gaat een tandje bij. De spelers spelen gedisciplineerd samen en creëren enorm veel kansen. De eindstand van 1-8 is de grootst behaalde uitslag van de E2 tot nog toe! Dat belooft veel goeds voor de volgende wedstrijd tegen ONDO.