De returnwedstrijd tegen de reuzen (aka Phoenix E2) stond vandaag op het programma. Het werd een heel erg spannende wedstrijd, de reuzen gaven de klein duimpjes geen centimeter ruimte. Kate, Jens, Joëlle, Tim en Aron werkten heel hard en speelden snel, toch werd er bijna niet vrij gekomen. De E3 kwam op voorsprong door een ver afstandsschot van Aron (1-0), daarna nam Phoenix de overhand en stond halverwege de wedstrijd met 2-5 voor.

De 2e helft wordt gewonnen

Super om te zien, ondanks het grote lengte-overwicht van de tegenstander dat de E3 door bleef vechten voor een goed resultaat. Dat kregen ze eigenlijk ook best, want het 2e deel van de wedstrijd werd met 3-2 gewonnen en daardoor zegevierde Phoenix met 5-7. Het onderling resultaat blijft daarmee in het voordeel van KVS/Maritiem E3. Volgende week de laatste wedstrijd tegen Fortuna. Winnen jullie, dan zijn jullie kampioen!

Scores: Tim (4x), Aron (1x)