De voorbereiding op de wedstrijd verliep niet goed. Een afmelding van Kate, omdat ze op de lange latten ging staan. Daarnaast had Aron de hele week last gehad van de griep en ook Joëlle was een deel van de vakantie met koorts op de bank terug te vinden. Gelukkig waren Jasmijn en Sanne bereid om – waar nodig – de gaten op te vullen.

Spannende return?

Waar de uitwedstrijd tegen Vitesse op het laatste moment eindigde in een gelijkspel, was de E3 in de Blinkerd heer en meester. Vanaf het begin heeft de E3 op voorsprong gestaan en gaf deze niet meer uit handen. Het publiek werd deze zaterdagochtend getrakteerd op afstandsschoten, doorloopjes, goed samenspel, fel verdedigen en veel plezier. Ieder teamlid stond uiteindelijk op het scoreformulier, dat blijft altijd leuk. Aan het einde van de wedstrijd was er nog even onduidelijkheid over de eindstand, maar de camera gaf de uitslag. KVS/Maritiem E3 heeft de wedstrijd met 20-8 gewonnen. Volgende week op naar Korbis in Waddinxveen. Jasmijn en Sanne bedankt voor het invallen!

Scores: Jens (7x), Joëlle (5x), Tim (3x), Jasmijn (2x), Sanne (2x), Aron (1x)