KVS/Maritiem E3 begon minder scherp aan de wedstrijd dan Futura. In het eerste part nam Futura een 0-2 voorsprong. Onze E3-toppers gingen in het 2e part geduldiger spelen en dat betaalde zich uit in betere kansen. De 0-2 achterstand werd omgebogen door goals van Aron, Tim en wederom Aron (3-2).

Een gelopen race

Nadat de E3 eenmaal op voorsprong was gekomen, was het eigenlijk wel een gelopen race. Zonder dat ze echt een goede wedstrijd speelden, kwam de winst voor Kate, Jens, Aron, Tim en Joëlle niet meer in gevaar.

Aron is de man van de lepe ballen, Kate is de vrouw die altijd op de goede plek staat, Tim staat gewoon altijd zijn mannetje en is voor elke tegenstander lastig. Jens is de motor en stofzuiger van het team, zo staat hij aan de ene kant van het veld en zo weer aan de andere kant. Zijn directe tegenstander moet er gek van worden. Joëlle had vandaag een dubbele titel; ze was de pechvogel van de dag. Meerdere malen een bal op haar hoofd, in het gezicht en ook nog eens vallen. Gelukkig was ze ook de stippenkoningin en dat zorgde voor een kleine glimlach op haar gezicht:-)

Weer een winstpartij

De wedstrijd werd afgefloten bij een stand van 8-4. De favoriet in de poule Avanti E1 won dit weekend maar liefst met 16-0 van mede-concurrent Ondo E2. Dat geeft wel aan hoe sterk dit team is! Hoe gaaf is het dan dat de E3 gewoon maar 1 verliespunt meer heeft dan Avanti E1. Hard trainen weer deze week. De E3 gaat zich voorbereiden op de uitwedstrijd tegen Valto.

Scores: Joëlle (3x), Tim (3x), Aron (2x)