Het nieuwe seizoen staat voor de deur en wat wij zo om ons heen horen heeft iedereen er nóg meer zin in dan normaal. Na een abrupt einde van het vorige seizoen en een maandenlange korfballoze periode kunnen we niet wachten op het moment waarop we allemaal weer onze favoriete sport kunnen beoefenen. Om ook volgend seizoen weer goed voor de dag te komen, trakteert onze sponsor Korfbalshop.nl ons met €5,- korting op korfbalschoenen. Wil jij het korfbalseizoen meteen goed van start? Gebruik dan de kortingscode K5ESJC5AT en scoor de gehele maand augustus jouw schoenen voor het nieuwe seizoen!

En dat is niet alles: hoe vaker onze clubcode wordt gebruikt des te meer kans we als club maken op een shoptegoed bij Korfbalshop.nl! Dus je shopt én steunt onze club!

Code: K5ESJC5AT

Bekijk de nieuwe schoenencollectie hier!

Groetjes van de sponsorcommissie.

*Geldig t/m 31 augustus 2020
**Minimale afname: €50,-