In deze zware tijd zonder korfballen in competitie verband is het eindelijk weer eens tijd voor goed nieuws. De organisatie van het KVS 1 tegen 1 toernooi gaat een 4 tegen 4 toernooi organiseren.

Wanneer, waar en voor wie?

Op dinsdag 29 december, in sporthal de Blinkerd,  is er voor de B tot en met E een een 4 tegen 4 toernooi . De F-jes en welpen slaan we natuurlijk niet over. Voor hen organiseren we een speciale clinic!

Het voorlopige tijdschema is hieronder te vinden. In deze Corona-periode is waarschijnlijk iedereen gewoon thuis, we hopen er dan ook op dat iedereen mee doet. Dus als je in de E tot B zit en je wilt meedoen aan het 4 tegen 4 toernooi geef je dan snel op! Ook voor de clinic moeten de welpen en f-jes zich opgeven, afhankelijk van het aantal opgegeven kinderen, maken we een passende clinic.

Opgeven voor het 4 tegen 4 toernooi of de clinic kan beiden bij  Koen de Roode (06-83808815) of Ruben van Houten (06-39461832). Doe dit zo snel mogelijk maar uiterlijk voor 12 december. Wij maken namelijk teams per leeftijd en zorgen ervoor dat er gelijke sterktes ontstaan, zodat leuke en spannende wedstrijden verzekerd zijn.

Coco, filmen of scheidsrechter

Wij zijn opzoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om Corona Coördinator (CoCo) te zijn. Ook zoeken we mensen die willen filmen en een paar wedstrijden willen fluiten. Ook hiervoor geef je op bij Koen de Roode of Ruben van Houten (zie voor de nummers hierboven).

Tijdschema
– Clinic F en welpen: 9:00-10:00 uur
– 4 tegen 4 toernooi E: 11:15-12:30 uur
– 4 tegen 4 toernooi D: 12:45-13:55 uur
– 4 tegen 4 toernooi C: 14:00-15:15 uur
– 4 tegen 4 toernooi B: 15:30-16:45 uur

Wij hebben er heel veel zin in, we zien elkaar op dinsdag 29 december in Sporthal de Blinkerd (Seinpoststraat 150, 2586 HC Den Haag).

Groetjes,

Koen en Ruben