Eten en feest voor de hele familie!

Zaterdag 12 oktober is een feestdag bij KVS/Maritiem! Na de thuiswedstrijd van KVS/Maritiem 1 kun je vanaf 17.30 uur met de hele familie een heerlijke maaltijd eten. De mannen van 17.03, onze vaste topkoks, staan weer in de keuken. Gekozen kan worden tussen een schnitzel menu of een patatje stoofvlees.

Vanaf 18.30 uur komt een Nederlandse zanger, Nick Danen, zingen. Hij staat erom bekend er een echt feestje van te maken, voor jong en oud.

Daarna gaat het feest, voor wie dat wil, nog tot in de late uurtje door. DJ Nomad staat achter de draaitafel. Hij is een top dj, die voorheen in de Danzig draaide en ook regelmatig naar Ibiza vliegt om daar een feestje te bouwen. Kortom, het dak gaat eraf!

Het eten en feest is voor de hele club, van jong tot oud. Voor spelende en niet spelende leden, maar ook voor ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s, andere familieleden en vrienden. Iedereen is welkom!

Geef je snel op door p.p. € 12,50 over te maken op het volgende rekeningnummer (met vermelding van je naam/namen en je menukeuze):
NL10INGB00073641 77
Tnv R van Arkel

Voor de kleintjes is er een kindermenu voor € 5.

Mocht je alleen naar het feest willen komen, dan zijn de kosten € 10.

Wij zien je graag op 12 oktober!

De feestcommissie