In Barendrecht was voor de E3 Vitesse (B) E2 de tegenstander. Het was een grote tegenstander en daar hadden de E3-ers het in het begin erg lastig tegen. In het eerste part hadden de KVS-ers wel wat kansen (die er niet ingingen), Vitesse was toch echt een stukje beter. Afgesloten werd er met een 5-0 achterstand.

KVS krijgt meer kansen

In part 2 en 3 kwam de E3 beter in de wedstrijd en ging het meer kansen creëren en was Vitesse niet meer zo trefzeker. Aron maakte onderhands de 5-1, direct daarop zorgde Vitesse voor de 6-1. Hierna konden onze E-kanjers nog twee keer de korf vinden. Aron zorgde voor de 6-2 en Jens met een mooi schot voor de 6-3. Joëlle maakte ook nog de 6-4, maar de scheidsrechter keurde deze jammergenoeg af.

De E3 komt langszij

In het laatste part moest KVS alle registers opentrekken om dichterbij te komen. Aron was moegestreden in de eerste 3 parten. Tim, Kate, Joëlle en Jens gingen vol in de aanval en al snel prikten ze door de verdediging van Vitesse. Kate zorgde met een geruisloos schot voor de 6-4.

Even later moest Vitesse aan de noodrem trekken met als gevolg een strafworp voor KVS E3. Joëlle nam deze koelbloedig (6-5). Na een spelhervatting liep Joëlle snel vrij en Jens gooide een snelle kanonskogel haar richting op. Haar schot betekende de 6-6. Op het einde van de wedstrijd was Kate met haar tegenstandster in gevecht om de bal, Kate kwam als winnaar uit de strijd. Ze gooide de bal snel over naar Joëlle die ook de 6-7 inschoot. De spelers op het veld hadden het niet door (de toeschouwers ook niet) maar blijkbaar had de scheids in de tussentijd gefloten. Jammer, de goal telde niet en de wedstrijd eindigde zo in 6-6. Super knap E3 om vanuit geslagen positie zo terug te komen. Nu even een paar weken kerstvakantie. Op 18 januari wordt de competitie vervolgd met een uitwedstrijd tegen Avanti E1.

Scores: Aron (2x), Joëlle (2x), Kate (1x), Jens (1x)