De zaalcompetitie startte voor de E3 met een thuiswedstrijd tegen Korbis E4. Net als onze E3-ers waren het allemaal felle eerste jaars. Dat beloofde een spannende wedstrijd. De openingsgoal kwam van Jens. Afgelopen tijd is hard getraind op de aangeef en dat hebben ze goed in de praktijk gebracht. Korbis maakte al heel snel de gelijkmaker (1-1). Een paar minuten later kreeg KVS een strafworp mee en deze gooide Joëlle er geruisloos in (2-1). Een minuut later had Korbis al de 2-2 er in liggen. In het tweede part kwam de E3 dan toch op voorsprong door twee scores van Tim (3-2 en 4-2).

Twee spelers stonden nog niet op het scorelijstje, zij zouden snel volgen. Kate maakte na een mooie uitbraak de 5-2 en Aron schoot van een aardige afstand de 6-3 binnen.

De E3 bleek uiteindelijk een maatje te groot voor Korbis (7-4). Er had met grotere cijfers gewonnen kunnen worden, maar de kinderen uit de E3 willen zo graag dat ze soms iets te zenuwachtig gaan spelen. Als ze daar de komende weken op kunnen trainen, dan is er een mooi zaalseizoen voor ze in het vooruitschiet.

Veel succes Aron, Jens, Joëlle, Kate en Tim!

Scores: Tim (3x), Jens (1x), Aron (1x), Joëlle (1x), Kate (1x)