Op het veld was Futura E1 nog de tegenstander van KVS/Maritiem E1. KVS E1 had toen een hele kluif aan Futura E1 in de uitwedstrijd, getuige de 7-9 eindstand. De E3 was dus gewaarschuwd, dat dit een geduchte tegenstander kon zijn.

Futura E1 start beter dan KVS E3

Misschien kwam het omdat de wedstrijd pas om 13.00 uur startte, maar de E3 begon niet echt scherp aan de wedstrijd. Futura E1 had dat beduidend beter voor elkaar. Het was een beetje slapjes en de eerste kansen waren voor Futura en zij schoten terecht de 1-0 binnen.

In het tweede part is de E3 feller

De korte speech van de trainers had geholpen. De E3 ging beter combineren en zat overal net wat sneller en beter tussen. Tim zorgde al snel voor de 1-1. De tegenstander kreeg de bal, maar een onderschepping en sneller counter zorgde ervoor dat Tim ook de 1-2 kon binnenschieten.

Eerst wordt het gelijk, daarna is de E3 heer en meester

KVS E3 was even niet scherp en een bal op de eigen helft werd in de handen van de tegenstander gegooid. Futura vond dat niet zo erg en strafte deze fout direct af (2-2). Geen man overboord, de E3 gooide er een versnelling bij en vond nog 5 keer de korf in de resterende tijd. Twee keer Jens op rij en hierna een hattrick van Kate.

Weer een mooie overwinning E3!

Scores: Kate (3x), Jens (2x), Tim (2x)