Zaterdag 21 september zijn er 275(!) pasfoto’s en bijna 25 teamfoto’s geschoten. Dank daarvoor!

Laatste kans
Sta je nog niet op de foto? Dan is er nog een laatste kans! De fotograaf is zaterdag van 11 tot 12 uur in het clubhuis aanwezig om jouw pasfoto te schieten.

We vragen met name spelers en coaches uit KVS 3 en de B2 en D2 (shirts worden deze week verwacht) om aanwezig te zijn. Daarnaast uiteraard alle spelers, trainers en coaches die er afgelopen zaterdag niet bij konden zijn.

Teamfoto
De teams zonder teamfoto (3, 7, B2, C2, D2, E1, F1) worden zaterdag ook verwacht tussen 11.00 en 12.00 uur.

Toestemming
Het is noodzakelijk toestemming te gegeven voor je foto (anders wordt je foto niet geplaatst). Ga naar https://bmcc.nu/myClubStars-toestemming-kvskorfbal/ en vul alles in. Belangrijk: je ontvangt daarna een mail met een link die aangeklikt moet worden.

Voor vragen zijn wij uiteraard bereikbaar.

Namens de plaatjescommissie,

Jeannette Knoester (pronkjeannette@hotmail.com; 06-14994788)
Peter van der Zwan (voorzitter@kvskorfbal.nl; 06-42813861)