Het is inmiddels een heuse traditie op KVS/Maritiem: het 4-tegen-4-toernooi, vlak na de jaarwisseling. Door de organisatie worden gelegenheidsteams samengesteld met een mix van spelers uit de senioren, junioren en recreanten.

Het was een geslaagd toernooi in vele opzichten. Ten eerste de opkomst. Zo’n 50(!) KVS’ers hadden zich opgegeven voor het eerste KVS-toernooi in 2020. Bijna elk senioren- en juniorenteam was vertegenwoordigd. Ook een aantal recreanten en zelfs een drietal B-spelers deden mee!

Ten tweede de wedstrijden zelf. De gemixte teams hadden er zichtbaar plezier in. In twee uur tijd zijn er 28 wedstrijden afgewerkt! Team A was de uiteindelijke winnaar en verspilde slechts één punt. Aanvoerster Jacqueline nam namens haar medespelers Daphne, Jan, Mano, Saskia en Youri de “kampioenstaart” in ontvangst; gefeliciteerd!

Ten derde de nazit in Sportcafé ‘t Nesjuh. Die was geslaagd en erg gezellig. De echte diehards (en die waren er genoeg) voelden weinig drang om snel naar huis te gaan. Mooi. Bedankt, Nesjuh!

En ten slotte de organisatie. Het vertrouwde koppel Ellen en Jeroen had wederom het initiatief genomen tot dit toernooi. En dat deden ze met verve. Ellen en Jeroen, bedankt!

Kortom, het was een mooie aftrap van het nieuwe KVS-jaar. Enkele sfeerfoto’s zijn hieronder te vinden.