Inmiddels is verkoop flink aan de gang. Er worden al diverse helemaal volle lotenboekjes ingeleverd. Deze proberen we zo snel mogelijk te verwerken om de laatste tussenstand te vermelden. Een snelle telling leert dat er al voor meer dan € 300,- is verkocht!! Dank verkopers voor jullie inzet en kopers voor de gulle gaven.

Extra boekjes besteld
Is je boekje vol en wil je een tweede? Dat kan! Er zijn extra boekjes besteld en deze kun je via 1 van de coördinatoren verkrijgen.

Zaterdag 5 oktober
Er is zaterdag een vol programma met veel publiek….. een goed moment om je loten te verkopen.

Nog geen lot gekocht?
Koop dan een lot bij een van onze jeugdleden of ga naar de ONLINE verkooppagina van KVS/Maritiem: https://toolbox.clubactie.nl/actie/KVSMaritiem

De verkoop gaat nog 2 weken door, tot de herfstvakantie. Daarna moeten de verkoopboekjes worden ingeleverd.

Teamprijs
Er is een sportieve strijd tussen verschillende teams losgebarsten om de felbegeerde teamprijs, een training van Antoine Boogaard (KVS1), binnen te slepen. Dus doe nog even je best en wie weet wint jouw team de prijs!

Coördinatoren:
– Welpen – Sander van Houten: sander.vanhouten11@gmail.com
– F – Brigitte Mooij: brigittepronk@hotmail.com
– E – Diana Boogaard: Mickdaan@hotmail.com
– D – Daisy Peters: ik@daisypeters.com
– C – Marian Thien: mariansuzannethien@gmail.com

Prijzen voor jullie
– 20-loten actie: Kinderen die 20 loten of meer hebben verkocht, ontvangen een voucher. Met deze voucher krijg je flinke korting op leuke dagjes uit en het 2de artikel gratis op http://www.masita.com.

Maar…. KVS organiseert ook een eigen verkoopwedstrijd met gave prijzen voor jou en voor jouw team
1. De 3 beste verkopers krijgen leuke (KVS) prijzen en…….
2. Alle verkopers die 20 loten of meer verkopen mogen in de zaal oplopen met KVS1 en……..
3. Het jeugdteam dat de meeste loten verkoopt (hoogste gemiddelde per speler) wint een training van Antoine Boogaard, speler van KVS1.

Veel succes met de verkoop!!

Sander van Houten