Onze 5 E-teams en 4 F-teams zitten momenteel helemaal vol. De eerste kinderen voor de E en F staan op de wachtlijst. Deze kinderen kunnen wel trainen, maar niet aan de competitie deelnemen. Het zou natuurlijk super zijn als de kinderen van de wachtlijst snel kunnen gaan spelen, bijvoorbeeld al tijdens de voorjaarscompetitie. Daarom zoeken we nieuwe  E- en F-leden (leeftijd van 6-10 jaar). Voor kinderen boven de 10 jaar is het natuurlijk ook mogelijk om lid te worden van KVS.

Kom vooral meetrainen

We nodigen hierbij iedereen uit om kosteloos mee te komen trainen bij KVS. Neem daarom gerust een keer je vriendje of vriendinnetje mee naar de training. Of vraag of ze een keer bij de wedstrijd te komen kijken. Maak ze enthousiast om lid te worden van onze gezellige club. Nieuwe leden kunnen al wel meetrainen en bereiden we goed voor op de voorjaarsveldcompetitie. Zolang een nieuw lid nog niet speelt,  geldt een aangepaste contributie-bijdrage.

Informatie

Mail naar Liesbeth voor meer informatie via liesbethdegroot@gmail.com of klik hier!