Tijdens de eerste (intelligente) lockdown organiseerden we vanuit het clubhuis een live uitzending. Dat was een groot succes! Met veel kijkers/luisteraars, leuke acties en een mooi geldbedrag voor KVS. Tijdens die uitzending werd het idee geboren om rondom kerst weer een uitzending te verzorgen. En dat gaan we doen!

Van vrijdagmiddag 18 december tot en met zondagmiddag 20 december zal er een grote live uitzending zijn, met als naam: Het Houten Huis. Net als in het glazen huis zitten de dj’s achter een glazen wand, in ons mooie (houten) Hokje.

Net als bij de vorige live uitzending is het mogelijk om nummers aan te vragen (5 euro per nummer). Ook komen er verschillende gasten naar de studio. Met sommigen zal een leuk gesprek worden gevoerd, anderen komen live zingen of als DJ optreden.

Daarnaast is het de bedoeling om zoveel mogelijk leuke acties te organiseren met de gehele club. Iedereen mag mee doen! Weet jij een leuke actie om andere leden blij te maken en geld op te halen voor KVS? Laat het weten en ga alvast aan de slag! Tijdens de live uitzending zal verslag worden gedaan van de acties en kunnen de opgehaalde geldbedragen worden ingeleverd in Het Houten Huis.

Kortom, ook tijdens deze tweede (gedeeltelijke) lockdown gaan we er bij KVS alles aan doen om de leden met elkaar te verbinden en met elkaar (op afstand) plezier te beleven!

Heb jij een leuk idee voor Het Houten Huis? Neem contact met ons op!

Binnenkort volgt meer info op de site.

Namens de organisatie,
Sander en Ruben