Net als in de afgelopen jaren dienen de spelende leden aan het eind van het seizoen de wedstrijdshirts weer in te leveren en de trainers de ballentassen.

Voor de wedstrijdshirts is er echter wel een verschil met voorgaande jaren. Senioren welke in hetzelfde team met dezelfde shirtsponsor blijven spelen behoeven het shirt niet in te leveren.

Het inleveren van de shirts geldt dus voor:

• alle jeugdleden (A t/m F en welpen) en
  • senioren uit het huidige 3e, die in een ander team gaan spelen of stoppen met korfballen.

Inleverdata

De wedstrijdshirts, en ook de ballentassen, kunnen op de volgende twee zaterdagen tijdens de trainingen van de jeugd in ‘t Hokje worden ingeleverd (er wordt tot en met 11 juli volgens het huidige schema doorgetraind):

Zaterdag 4 juli van 9:30 tot 15:30
Zaterdag 11 juli van 9:30 tot 15:30

Bij de uitgifte van de shirts heeft iedereen voor zijn of haar shirt getekend. Bij het inleveren wordt dit afgevinkt zodat snel duidelijk is of iedereen het shirt uiteindelijk heeft ingeleverd.

Hoe het inleveren precies georganiseerd wordt zal duidelijk worden als er vanaf 1 juli andere (verlichtende) COVID-19 maatregelen/richtlijnen door zowel de overheid als door KVS afgekondigd worden.

De wedstrijdkleding van de A1 en A2 is door Sander van Houten opgepakt. Jullie hoeven dus niet langs te komen.

Tot dan,

Wiebe van der Haar