Op school heb je tijdens gym vast wel eens gekorfbald? Mocht je dat leuk hebben gevonden en nu willen weten hoe het precies in zijn werk gaat en ervaren hoe het er op een echte vereniging aan toe gaat? Kom dan op zaterdag 27 juni langs bij KVS. Je kunt dan een gratis training volgen van Ruben Boode, de assistent bondscoach van het Nederlands team.

Tijden

Als je:
– 6 of 7 jaar bent: start de training om 9.00 uur.
– 8 of 9 jaar bent: start de training om 10.00 uur.
– 10 of 11 jaar bent: start de training om 10.45 uur.
We zien je heel graag om te zien of je korfbal net zo gaaf vindt als alle KVS-ers. Het enige wat je vader en moeder moeten doen is van te voren laten weten dat je komt via werving@kvskorfbal.nl.

Waar is de training?

Het KVS-veld ligt in het Westbroekpark aan de Cremerweg 2.

Wil je hierna lid worden?

Is korfbal helemaal de sport voor jou? Je kunt bellen met Liesbeth de Graaf-de Groot via 06-24533245 of mailen naar werving@kvskorfbal.nl.

KVS-leden

Jullie worden via de trainers en de verschillende groepsappen geïnformeerd over deze training. Natuurlijk mag je naar de training een vriendje of vriendinnetje meenemen (ook die moeten zich wel van tevoren aanmelden).