Op onze vereniging organiseren we veel jeugdactiviteiten. In december was er de coole schaatsochtend. Maar ook de kinderbingo, de kinderdisco en de pietentraining zijn succesvolle voorbeelden. Wij danken alle leden van de activiteitencommissie die zich hier de afgelopen jaren voor ingezet hebben.

Nieuwe commissie voor de jeugd

We hebben als wens om vaker activiteiten voor de jeugd (inclusief de jongste jeugd) te organiseren. Hiervoor willen we graag een nieuwe commissie starten: de jeugdactiviteitencommissie. Dit is heel belangrijk omdat het aantal jeugdleden hard groeit.

Wie wil meedoen?

Wie vindt het leuk om op regelmatige basis jeugdactiviteiten te organiseren in deze commissie? Iedereen is welkom! In het bijzonder vragen we leden uit de A en ouders van jeugdleden om hierover na te denken.

Stuur mij, of een ander bestuurslid, een berichtje wanneer je geïnteresseerd bent of vragen hebt!

Peter van der Zwan (voorzitter@kvskorfbal.nl/06-42813861)