Dit zijn de Kangoeroes van korfbalvereniging KVS/Maritiem, de allerjongste leden van de club. Vanaf 4 jaar kun je al meedoen, want eigenlijk ben je nooit te jong om te beginnen met bewegen.

Kijk eens hoe enthousiast alle kinderen op de foto staan! Afgelopen zaterdag was er namelijk een erg bijzondere training. Er was een cameraploeg aanwezig van de korfbalbond om vast te leggen hoe een Kangoeroetraining opgezet wordt zodat uiteindelijk heel veel kinderen een net zo’n toffe ochtend kunnen hebben als deze KVS-kids.

De Kangoeroes (4 tot en met 6 jaar) trainen elke zaterdagochtend van 09.30 tot 10.30 uur in sporthal Lindoduin in Scheveningen. In april gaan ze het veld op en kun je meetrainen in het Westbroekpark aan de Cremerweg 2. Er worden veel leuke spelletjes gespeeld tijdens de trainingen. De kinderen schieten ook op de korf, ze gooien en vangen, en ze leren samenspelen. Maar bovenal gaat het om plezier maken.

Kom eens vrijblijvend meedoen. De eerste 3 trainingen zijn gratis, zodat jonge kinderen rustig kunnen wennen aan de omgeving en de groep. Ook kinderen die ouder zijn dan zes jaar zijn natuurlijk van harte welkom bij KVS/Maritiem.

Meer weten over kleuterkorfbal? ➜ Klik hier.

Meer foto’s? ➜ Klik hier.