Afgelopen zaterdagochtend was het een drukte van jewelste op ons veld. Meer dan 100 kinderen kregen, verdeeld over drie groepen, een clinic van Ruben Boode en Roos van Groen. Ruben is assistent-bondscoach van het Nederlands korfbalteam en Roos is speelster van het talententeam Talent TeamNL en heeft een groot gedeelte van haar jeugd bij KVS gespeeld.

Enthousiasme

De opkomst was erg goed. Ruben en Roos gaven de trainingen met een hoop enthousiasme, het tempo zat er goed in en er werden ook nog enkele korfbaltips gegeven. Alle kinderen genoten zichtbaar! De clinics werden afgesloten met een leuke groepsfoto en een verkoelend ijsje.

Vriendjes en vriendinnetjes

Veel KVS’ers hadden een vriendje of vriendinnetje meegenomen. Hopelijk zijn ook zij enthousiast geworden over het korfbalspelletje en KVS. Na de training kregen zij nog een uitnodiging mee om ook de komende weken mee te trainen, bijvoorbeeld op zaterdag 4 en 11 juli (vraag aan je vriend(innet)je hoe laat precies). Ook kan er nog de hele zomer, op de woensdagavond, getraind worden, bijvoorbeeld van 18 tot 19 uur voor de D, E en F (6 t/m 11 jaar).

Dus heb je de smaak te pakken of wil je juist korfbal voor het eerst uitproberen? Kom dan een training volgen bij KVS en stuur een mailtje naar werving@kvskorfbal.nl (ook voor vragen). En houd altijd onze site en socialmediakanalen in de gaten.

Tot slot

Het was een zeer geslaagde ochtend. Wervingscommissie, bedankt voor het organiseren! Ruben en Roos, bedankt voor de leuke trainingen!

De foto’s van de ochtend zijn van Marco Spelten (Actiefotografie) vind je hier!