Ondanks een knappe 6-6 ruststand kon KVS/Maritiem A1 de 2e helft niet brengen wat het de 1e helft wel kon.

In de week voorafgaand aan de wedstrijd konden twee spelers niet trainen, omdat zij zich moesten laten testen op Corona. Geen ideale voorbereiding dus maar gelukkig was de uitslag negatief en stonden
beide spelers in het veld.

De 1e helft maakte de A1 het ONDO, vooraf een titelkandidaat, erg moeilijk en was van een mindere voorbereiding niks te merken. Met goede druk, overtuiging en een aantal mooie aanvallen ging het gelijk
op. Wel had ONDO het betere van het spel maar miste te veel kansen. Gaandeweg de 1e helft stokte de aanval bij KVS/Maritiem maar door goed verdedigen liep ONDO niet weg. Ruststand 6-6.

De A1 wilde verdedigend op de zelfde voet verder en aanvallend meer afwisseling brengen maar het liep helaas anders. In het begin van de 2e helft schroefde ONDO het tempo en de druk op waardoor ONDO
makkelijker de korf wist te vinden en KVS/Maritiem moeilijker tot scoren kwam. Ondanks de wil ging er te veel fout en liep ONDO eenvoudig weg. Daarbij moest Mano geblesseerd het veld verlaten en wist onze A1 geen vuist meer te maken. Ook enkele wissels mochten niet baten.

Veel geleerd, doorbouwen op de goede eerste helft en op naar de derby tegen HKV/Ons Eibernest volgende week thuis om 12.30 uur. We zien je graag als supporter!

Doelpunten: Ruben 7, Mano 3, Cees 2, Olivier 1, Fennik 1

YouTube link van de wedstrijd is bij ondergetekende of Arjan Verburg
op te vragen.
Doelpunten KVS/Maritiem A1: https://youtu.be/Rh88hqSF5z8