Afgelopen zaterdag deden er vier KVS-teams mee aan het NK beachkorfbal.

De E4 was erg enthousiast over beachkorfbal na het eigen beachkorfbaltoernooi van KVS. Ze deden dus ook graag allemaal mee met het NK. De eerste wedstrijd begon voorspoedig en we sloten af met winst. De tegenstander van de tweede wedstrijd was al een stuk verder dan wij. Desondanks bleven we hard werken en werden er ook door ons mooie doelpunten gemaakt. Helaas verloren we met 5-3. Van de laatste 3 wedstrijden sloten we er 2 winnend af en 1x gelijkspel. Opvallend was dat er iedere wedstrijd veel verschillende doelpuntenmakers waren en iedereen meerdere keren gescoord heeft. En dat we heel hard werkten voor elkaar en streden voor iedere bal. We sloten de dag af met een prachtige 2 plaats, een hele mooie beker, 2 trotse coaches en 5 gelukkige en vermoeide kinderen!

KVS D1 en D2 deden ook gezellig mee. Wat was dat leuk!! KVS D1 was bijna voltallig met 9 spelers. Dat KVS D2 wat krap zat qua bezetting (Anne, Jort, Sophie en Rens) was daarom geen enkel probleem. Hannah, Jens, Joelle, Iris, Roan, Tim, Sem, Ella en Sanne draaiden gewoon in bij de wedstrijden van de D2. En zo werd het een gezellig mixtoernooi. Met leuke tegenstanders, bekende uit de omgeving zoals Valto, maar ook van verder weg zoals Blauw-wit uit Amsterdam. De Korfrakkers kwamen zelfs helemaal uit Erp en waren met maar liefst 60 spelers naar het strand gekomen. Er werd rond en in het beach stadium niet alleen gekorfbald, er was ook een korte duik/zandhaptraining, nieuwe teamleden leerden elkaar beter kennen en er werden gaten gegraven. Rond een uurtje of 4, na een wat chaotisch toernooi, ging de D2 er met de zilveren bokaal vandoor!! 🎉🎉 Gefeliciteerd!!

Ook de KVS B1 werkte in het zand lekker aan de conditie en begrepen het beachkorfbal spelletje al helemaal. In de poule waren alleen de Korfrakkers te sterk en sleepten daarmee een mooie 3e plaats in de wacht.