De D2 is een mooie mix van eerste en tweedejaars D-spelers. Top trainers Indy en Ruben hebben de kids al veel geleerd en dat resulteerde in 3 overwinningen. Zaterdag waren eindelijk de shirts klaar. Dus allemaal op de foto voor de Jumbo-plaatjes en natuurlijk de teamfoto.

Om 12.30 uur was het zover, de return tegen de nummer 2, GKV. De spanning was groot want bij winst kon de D2 kampioen worden. De eerste helft ging het rommelig, de zenuwen namen de overhand en met veel publiek langs de kant was het spannend!  Met rust 2-0, dat gaf hoop.
Na rust werd het al snel 2-2 en de rest van de wedstrijd ging het gelijk op. Met invaller Sverre werd er nog geprobeerd de winst eruit te slepen. Uiteindelijk een verdiend gelijkspel met als eindstand 6-6.

Nog 2 wedstrijden te gaan. Zet hem op D2, het kampioenschap is in zicht.