Deze dag kwam koploper ONDO E2 naar de Blinkerd. KVS E3 was gebrand om goed te spelen tegen de koploper. De afspraak was we gaan goed spelen en we gaan het de tegenstander lang lastig maken. Dat zou vandaag heel goed gaan.

De wedstrijd stond onder leiding van Mano uit de A1 – die later op de dag de spannende pot tegen Deetos A1 zou winnen – en hij mocht flink aan de bak tegen twee snel spelende ploegen. ONDO bestond uit lange kinderen, er was een meisje bij die had al de lengte van een gemiddelde D of C-speler:-)
Kate was de dag ervoor ziek, als extra speler was Jasmijn geregeld. Onze 6 kanjers begonnen de wedstrijd goed, maar moesten toch toestaan dat ONDO snel een 0-1 voorsprong nam. De E3 is inmiddels getraind in snel spel en Jens werd vrij gespeeld. Met een schot maakte hij de 1-1. Helaas was het toen even ONDO-time. Binnen 3 minuten maakten ze de 1-2 en 1-3. Geen man overboord, want de E3 speelde gewoon goed, dus de kansen zouden wel gaan keren en dat gebeurde in het eerste part. Aan het einde stond het gewoon al weer 4-4.

Met voorsprong de rust in

In het tweede part kwam ONDO steeds op voorsprong, alleen hadden wij Jasmijn die de E3 steeds op gelijke hoogte bracht. Van 4-5 werd het 5-5, van 5-6 werd het 6-6. Met een mooie stip bracht Jasmijn de E3 voor het eerst op voorsprong (7-6) en dat was tevens de ruststand.

KVS E3 wervelt door en wint

ONDO kwam na rust eerst nog op gelijke hoogte (7-7), maar Jens zorgde met een gave actie voor andermaal een voorsprong (8-7). Hierna gooide de E3 de wedstrijd in het slot. Met een stip en twee mooie schoten maakte Joëlle een hattrick (11-7). Jasmijn en Tim zorgden voor nog meer afstand (13-7), hierna was het nog ONDO dat tegenstribbelde maar geen vuist meer kon maken tegen Aron, Jens, Kate, Jasmijn, Tim en Joëlle. Jasmijn heel erg bedankt voor je mooie invalbeurt!

Langs de kant was het genieten. Volgende week even pauze en op 8 februari speelt KVS E3 thuis tegen Futura E1.

Scores: Joëlle (5x), Jasmijn (4x), Jens (2x), Tim (2x)