De voorbereidingen voor het KVS Kamp zijn in volle gang! Je kunt je vanaf nu aanmelden voor de leukste week van het jaar!

Dat kan je doen door het gehele bedrag van € 160 (of een aanbetaling van € 50) over te maken naar: NL 71 INGB 0006 0976 17 t.n.v. KVS Jeugdkamp. Wees snel, want VOL = VOL!

Let op: vermeld in de omschrijving van de (aan)betaling de volgende dingen:
  • naam KaKi (KampKind)
  • e-mailadres ouder

Na de aanbetaling wordt een e-mail verzonden naar het opgegeven e-mailadres. In deze e-mail vinden jullie een inschrijfformulier met vragen omtrent zwemdiploma’s, medicatie, etc. Alvast onwijs bedankt voor jullie medewerking!

Sponsoring

Zou je het KVS Kamp willen sponsoren? Om iets extra’s te kunnen regelen/organiseren, is sponsorgeld noodzakelijk. Een kleine bijdrage is al meer dan welkom! Wilt u zelf bepalen waar uw donatie aan wordt besteed, geef dit dan alsjeblieft aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een leuk dagje uit naar een zwembad/zwemplas, het kampshirt of een lekker tussendoortje/toetje, zoals een ijsje. Tijdens het kamp krijgt u hiervoor natuurlijk een eervolle vermelding. Donaties kunnen worden gestort op bovenstaande kamprekening.

Meer weten?

Meer informatie over het kamp vind je hier.

Groeten, Youri en Pieter