KVS KAMP

KVS Kamp 2020

DATUM: 18 juli t/m 25 juli 2020

KAMPLEIDERS: Pieter en Youri

WAAR GAAN WE HEEN?
Groepsaccommodatie Klonie
Ellertsweg 4, 9535 TA  Ellertshaar
Gemeente Borger-Odoorn (Drenthe)

Website: Klonie

Coronavirus: hoe staat het met het KVS-kamp?

Het zijn bijzondere tijden die ons doen inzien dat gezondheid altijd op plek 1,2 en 3 hoort te staan. Deze periode staat vol onzekerheid en heeft een ieder in zijn greep; zo ook ons jaarlijkse kamp. De voorbereidingen gaan door, maar door de recente ontwikkelingen hebben we al de nodige kampvergaderingen ”on hold” moeten zetten. Wij, Youri en Pieter, samen met alle spelleiders en de gehele kookploeg, hopen natuurlijk van harte dat ons fantastische kamp door kan gaan. Helaas zijn we hiervoor wel afhankelijk van een tweetal zaken: het advies van het RIVM en het aantal aanmeldingen.

Te beginnen met het advies van het RIVM. De maatregelen omtrent het coronavirus zijn helder: alle evenementen tot 1 juni zijn opgeschort. De ontwikkelingen laten zich moeilijk voorspellen en het zou dan ook mogelijk kunnen zijn dat de huidige termijn verlengd wordt, waardoor het kamp niet door zou kunnen gaan. In dit geval schikken wij ons, natuurlijk, in de maatregelen van het RIVM en zal het KVS-kamp voor 2020 niet plaatsvinden. Als de huidige maatregelen op 1 juni vervallen (dat betekent dat het kamp op een veilige manier georganiseerd kan worden) dan zal het KVS-kamp gewoon blijven staan voor de periode van 18 juli – 25 juli.

De richtlijnen vanuit het RIVM zijn helder, maar helaas zijn we voor de organisatie van ons kamp nog afhankelijk van een tweede factor: de aanmeldingen. Gezien de terechte zorgen met betrekking tot het coronavirus begrijpen wij dat men niet voorbarig wil handelen en een inschrijving voor het kamp graag uitstelt tot een later tijdstip, wanneer er meer duidelijkheid is over de situatie. Zeer begrijpelijk, maar het kamp valt of staat bij voldoende aanmeldingen, aangezien deze voor een groot deel de begroting vormgeven. Daarom verzoeken we jullie vriendelijk om de aanmelding voor het kamp zo snel mogelijk te realiseren, zodat wij tijdig weten of we het kamp door kunnen laten gaan of verdere kosten moeten voorkomen.

Kortom, bij groen licht vanuit het RIVM én bij voldoende aanmeldingen laten wij het kamp doorgaan. Om te kijken of we in deze onzekere periode voldoende aanmeldingen hebben, verzoeken wij jullie vriendelijk om zo snel mogelijk tot inschrijving over te gaan, zodat we aan de hand van het aantal aanmeldingen kunnen inventariseren of het kamp door kan gaan; dat hopen wij natuurlijk van harte!

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link, graag voor ieder kind afzonderlijk. Gezien de situatie is er, in tegenstelling tot voorgaande jaren, geen aanbetaling verplicht. Desondanks gaan wij er vanuit dat een aanmelding ook deelname aan het kamp betekent.

De deadline voor het inschrijven staat op 14 april. Na de genoemde datum zullen wij jullie informeren over de stand van zaken.

Aanmeldingen

Aantal inschrijvingen 29 maart 2020, 19:00 uur: 57