KVS KAMP

KVS Kamp 2020

DATUM: 18 juli t/m 25 juli 2020

KAMPLEIDERS: Pieter en Youri

WAAR GAAN WE HEEN?
Groepsaccommodatie Klonie
Ellertsweg 4, 9535 TA  Ellertshaar
Gemeente Borger-Odoorn (Drenthe)

Website: Klonie

——

KVS-kamp: helaas gaat het dit jaar niet door (6 juni 2020)

Helaas… helaas…. helaas.

Misschien soms tegen beter weten in hebben we de voorbereidingen op het kamp de afgelopen periode doorgezet. Desondanks is het besluit nu toch echt genomen om het kamp af te gelasten; dit in goed overleg met de eigenaar van de kamplocatie. Na intensieve raadpleging bleken de versoepelingen in de veiligheidsregio Drenthe niet toereikend voor de organisatie van een kamp voor meer dan 110 personen. De Kookgroep, Spele’s en Kale’s balen hier natuurlijk enorm van, maar we zijn ervan overtuigd dat dit een weloverwogen en rationeel besluit is. We willen iedereen heel erg bedanken voor het enthousiasme en de vele inschrijvingen die we hebben ontvangen!

Activiteit in de week van het kamp

We hopen jullie via de gebruikelijke kanalen te informeren over een activiteit voor de jeugd in de week van het kamp, maar dan met Scheveningen als locatie. Hier later meer over, zo hopen we toch een beetje dat fantastische kamp-gevoel naar Scheveningen te halen….

Mede namens het bestuur,

Youri en Pieter

——

KVS-kamp: goed nieuws (14 april 2020)

Dankzij al jullie aanmeldingen hebben we, ondanks alle roering, voldoende aanmeldingen om op kamp te gaan! Hierdoor blijft ook het aanmelden voor kamp nog altijd mogelijk, doe dit zo snel mogelijk!

We zijn letterlijk achter onze schermen bezig om het geplande kamp, van 18 juli – 25 juli in Ellertshaar, vorm te geven. Helaas is de situatie, omtrent de huidige maatregelen met betrekking tot de inperking van het coronavirus, nog altijd moeilijk voorspelbaar: we zijn afhankelijk van het advies van het RIVM….. maar laten we hopen dat de leukste week van het jaar gewoon door kan gaan!

Via dit bericht willen we jullie ook informeren over de betalingsverplichting. Normaliter zouden we vanaf heden de mogelijkheid tot betaling nader toelichten, maar we hebben besloten om hier nog even mee te wachten. We willen niet te ver vooruit lopen op de zaken en de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus nog even aankijken. Desalniettemin willen wij jullie vriendelijk verzoeken om de updates omtrent het kamp goed in de gaten te houden en, wanneer wij dit mogelijk maken, de betaling zo snel mogelijk te voldoen, want wij zijn natuurlijk in de voorbereiding al afhankelijk van onze begroting. De uiterlijke betaaldatum is in ieder geval vastgesteld op 31 mei. In lijn hiervan kunnen jullie in de loop van mei verdere berichtgeving aangaande de betaalwijze verwachten.

Mocht het kamp dan alsnog op het advies van het RIVM niet door kunnen gaan, dan restitueren wij natuurlijk het reeds betaalde bedrag.

Belangrijk: dankzij het aantal aanmeldingen kunnen we met zekerheid zeggen dat we op kamp kunnen, mits groen licht vanuit de regering. Ben je nog niet ingeschreven voor kamp, maar wil je wel graag mee? Schrijf je dan zo snel mogelijk in, want er zijn nog een aantal plekjes beschikbaar!

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link, graag voor ieder kind afzonderlijk.

Groetjes,
Youri en Pieter

——

Coronavirus: hoe staat het met het KVS-kamp? (24 maart 2020)

Het zijn bijzondere tijden die ons doen inzien dat gezondheid altijd op plek 1,2 en 3 hoort te staan. Deze periode staat vol onzekerheid en heeft een ieder in zijn greep; zo ook ons jaarlijkse kamp. De voorbereidingen gaan door, maar door de recente ontwikkelingen hebben we al de nodige kampvergaderingen ”on hold” moeten zetten. Wij, Youri en Pieter, samen met alle spelleiders en de gehele kookploeg, hopen natuurlijk van harte dat ons fantastische kamp door kan gaan. Helaas zijn we hiervoor wel afhankelijk van een tweetal zaken: het advies van het RIVM en het aantal aanmeldingen.

Te beginnen met het advies van het RIVM. De maatregelen omtrent het coronavirus zijn helder: alle evenementen tot 1 juni zijn opgeschort. De ontwikkelingen laten zich moeilijk voorspellen en het zou dan ook mogelijk kunnen zijn dat de huidige termijn verlengd wordt, waardoor het kamp niet door zou kunnen gaan. In dit geval schikken wij ons, natuurlijk, in de maatregelen van het RIVM en zal het KVS-kamp voor 2020 niet plaatsvinden. Als de huidige maatregelen op 1 juni vervallen (dat betekent dat het kamp op een veilige manier georganiseerd kan worden) dan zal het KVS-kamp gewoon blijven staan voor de periode van 18 juli – 25 juli.

De richtlijnen vanuit het RIVM zijn helder, maar helaas zijn we voor de organisatie van ons kamp nog afhankelijk van een tweede factor: de aanmeldingen. Gezien de terechte zorgen met betrekking tot het coronavirus begrijpen wij dat men niet voorbarig wil handelen en een inschrijving voor het kamp graag uitstelt tot een later tijdstip, wanneer er meer duidelijkheid is over de situatie. Zeer begrijpelijk, maar het kamp valt of staat bij voldoende aanmeldingen, aangezien deze voor een groot deel de begroting vormgeven. Daarom verzoeken we jullie vriendelijk om de aanmelding voor het kamp zo snel mogelijk te realiseren, zodat wij tijdig weten of we het kamp door kunnen laten gaan of verdere kosten moeten voorkomen.

Kortom, bij groen licht vanuit het RIVM én bij voldoende aanmeldingen laten wij het kamp doorgaan. Om te kijken of we in deze onzekere periode voldoende aanmeldingen hebben, verzoeken wij jullie vriendelijk om zo snel mogelijk tot inschrijving over te gaan, zodat we aan de hand van het aantal aanmeldingen kunnen inventariseren of het kamp door kan gaan; dat hopen wij natuurlijk van harte!

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link, graag voor ieder kind afzonderlijk. Gezien de situatie is er, in tegenstelling tot voorgaande jaren, geen aanbetaling verplicht. Desondanks gaan wij er vanuit dat een aanmelding ook deelname aan het kamp betekent.

De deadline voor het inschrijven staat op 14 april. Na de genoemde datum zullen wij jullie informeren over de stand van zaken.

Groetjes,
Youri en Pieter

——

Aanmeldingen

Aantal inschrijvingen 14 april 2020, 12:00 uur: 82

KAMP VIDEO’S

Video #1

Promotiefilmpje! Klik hieronder…