De week van de scheidsrechter komt er weer aan. Dat betekent dat we de aankomende 2 weekenden extra aandacht gaan besteden aan alle scheidsrechters die op ons veld een wedstrijd leiden.

We mogen allemaal weer lekker korfballen maar een wedstrijd kan alleen gespeeld worden als er een scheidsrechter is. De scheidsrechters maken daar vaak vrijetijd voor vrij en komen soms van ver om dat mogelijk te maken. Wij willen als KVS laten zien dat we dat heel erg fijn vinden. De scheidsrechters moeten zich welkom en gewaardeerd voelen bij KVS. Daarom is er voor alle scheidsrechters die op 25 September en 2 Oktober onze wedstrijden fluiten naast een grote waardering ook een kleine attentie.

Hierbij het verzoek aan alle aanvoerders en/of teambegeleiders  om ervoor te zorgen dat dit samen met het hele team wordt aangeboden. Het staat klaar achter de bar!

Nog wat tips om de Scheidsrechters  in het zonnetje te zetten:

• Moedig alleen het team aan en bemoei je niet de beslissingen van de scheidsrechter.
  • Bied namens het hele team het cadeautje aan.
  • Drink na afloop met de scheids een drankje!
  • Zeg na afloop persoonlijk hoe fijn je het vond dat hij/zij er was en een extra compliment wordt altijd zeer gewaardeerd!
  • Ga na afloop samen met de scheidsrechter en de tegenstander op de foto. De foto kan worden opgestuurd naar nieuws@kvskorfbal.nl We besteden er dan via de site en social media extra aandacht aan. Uiteraard mag je ook zelf iets leuks posten onder #scheidsbedankt en tag dan even het Insta account van KVS.

Ps. Vraag hier wel toestemming voor aan de scheidsrechter!

Op 25 september spelen de volgende teams thuis:

KVS: 3, 5, 6, A2, B1, B2, C1, C3, D1, D4, E1, E3, E5, F2

Op 2 oktober spelen de volgende teams thuis:

KVS: 3, 5, 6, A2, A3, B3, C2, D1, E4, E6, F1, F3

Maar ook voor alle teams die uit spelen, vergeet niet om de scheidsrechter een keer extra te bedanken!

Diana Boogaard, scheidsrechters coördinator (mickdaan@hotmail.com)