Zoals iedereen wel weet, kunnen er op dit moment geen competitiewedstrijden gespeeld worden. En dus geldt dit ook voor de korfbalsters van de C3 van KVS/Maritiem. Maar vlak voordat de competitie werd stilgelegd, wisten de meiden van de C3 het kampioenschap op het veld veilig te stellen! Op de foto zijn de C3-speelsters te zien, mét kampioensmedailles! Het zijn Daphne (trainster en coach), Emma, Eva, Lisa, Madelief, Maloe, Noa, Noor, Olivia en Zae.

Op weg naar het veldkampioenschap werden alle wedstrijden gewonnen, op de laatste wedstrijd na. De kampioenswedstrijd tegen Nexus C1 eindigde namelijk in een 2-2-gelijkspel, maar die uitslag bleek genoeg om kampioen te worden. Ongeslagen kampioen dus, en dat terwijl het team zelfs nog één wedstrijd tegoed had! Interessant om te vermelden is verder dat de C3 slechts 7 tegendoelpunten heeft geïncasseerd.

De meiden van de C3 waren vanaf de allereerste training van het seizoen heel fanatiek. Het is dan ook niet verrassend dat de trainster ontzettend veel positieve berichten heeft ontvangen over hoe leuk en gedreven de meiden al hun wedstrijden hebben gespeeld. Op dit moment zijn ze hard aan het trainen (twee keer in de week). Zodra er weer competitiewedstrijden gespeeld mogen worden, gaat de C3 uiteraard voor het kampioenschap in de zaal!