Op de foto zijn de kampioenen van de E2 te zien na het behalen van de veldtitel. Omdat de kantines gesloten waren, werd het materiaalhok uitgekozen om het kampioenschap te vieren, uiteraard mét medailles en kampioensbeker!

Het spelplezier spat er bij de E2 vanaf en op deze leeftijd gunnen ze elkaar het succes én de bal. Daarom hebben de trainers hoge verwachtingen van hun team voor de rest van het seizoen. En geef ze eens ongelijk: de E2 scoorde al eens 14 keer in één wedstrijd en in de laatste wedstrijd zelfs 18 maal!

Op de foto ziet u van links naar rechts Lobke, Meryl, Sara, Lizzy (achter Sara), Julian, Sijf en Isa. Het team staat onder leiding van Quinty (niet op de foto), Albert (links) en Sjoerd (rechts).

Wat kenmerkt de toppers in dit team?

Lobke: Naast al haar acties in het veld heeft ze soms ook nog tijd om te dromen, maar bij haar zijn de dromen geen bedrog. Ze gaat als een speer!

Meryl: Onze internationale Amerikaanse aanwinst. Stormt het hele veld over!

Sara: Newbie van het team, maar het is alsof ze er al jaren bij zit. Altijd vrolijk en aanwezig!

Lizzy: Onze geheime troef: scoort altijd en overal. Vizier altijd op scherp!

Julian: Een echte verdedigende bijter. Je moet hem 3x voorbij om van hem af te zijn!

Sijf: Is een echte ballenslingeraar en een diepteballenkoning. Springt overal tussen om de bal te veroveren!

Isa: Heeft de snelheid van een raket en niet te volgen. En daarbij is haar batterij ook nog nooit leeg geweest!