Sinds een paar maanden is het nieuwe online team keihard bezig.

Website

Prioriteit is de website van KVS. De website moet functioneel, responsief (aanpassen aan verschillende soorten schermen zoals desktop, laptop, Ipad, smartphone), informatief en snel zijn.

Aanpassingen hiervoor zijn in volle gang. Zo kun je binnenkort alle opstellingen voor de komende zaterdag op de website vinden.

Nieuw op de website

Maar er is ook al een hoop werk verzet. Er zijn pagina’s toegevoegd, zoals de nieuwe welpenpagina, recreantenpagina en activiteitenpagina. Er zijn nieuwe teamfoto’s gemaakt door Eric van der Ende voor de teampagina’s. Op de homepage staat nu een mooi wedstrijdbeeld zodat iedereen zich gelijk welkom voelt op onze website. Er zijn meer nieuwsberichten en alle vrijwilligerstaken staan overzichtelijk bovenaan (zaalcommissaris, rijdienst etc.).

Sociale media

Ook op de sociale media zijn we actief. In mei zijn we begonnen met een nieuw Instagram account en ook op LinkedIn kun je tegenwoordig je vrijwilligerswerk linken aan KVS/Maritiem.

Om de dag probeert KVS wel iets te publiceren. Van leuke weetjes, coole trucjes, trainingsvormen, wedstrijdverslagen, foto’s, video’s, nieuws over toernooien, trainingen, activiteiten en wedstrijden, lief en leed.

Persberichten

Het klinkt een beetje raar voor een online team, maar we schrijven ook persberichten. En het is fijn dat de Scheveningse kranten dat gelijk oppikken (digitaal en op papier).

Volg ons en deel

Volg KVS/Maritiem via alle media om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws. En deel het nieuws gerust. Zo kunnen we de zichtbaarheid van onze vereniging vergroten!

Groeten van het online team
nieuws@kvskorfbal.nl

Wouter Spaans (webmaster)
Peter den Heijer (vormgeving)
Sander Peters (redacteur)
Kelsey Fieret (redacteur)
Jan de Roode (redacteur)
Mike Boogaard (redacteur)
Annemieke de Mooij (redacteur)

Social links
Website: http://kvskorfbal.nl
Twitter: https://twitter.com/kvskorfbal
Facebook: https://www.facebook.com/KVSMaritiem/
Instagram: https://www.instagram.com/kvs.korfbal/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC0cI34Q4isoTc89wjV90NKg
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/korfbalvereniging-kvs/
Wikipedia: https://nl.wikipedia.org/wiki/KVS_(korfbalvereniging)