Zaterdag 13 oktober wordt een feestdag bij KVS/Maritiem! Vanaf 18.00 uur kan er worden gegeten met keuze uit een schnitzel of braadworst menu.
Van 20.00 tot 20.30 uur is het tijd voor een kinderdisco! En vanaf 20.30 uur zijn er buiten op het veld Oktoberfest spellen (bierfustenrace, estafettes, etc.).

Om 21.30 start de DJ het feest en om 22.00 uur gaan we live! Dat betekent dat de band dan begint te spelen. En dat is niet zomaar een band. Een van de beste coverbands van Nederland komt naar KVS: de Jambassadors! Meer info over deze band en video’s van eerdere optredens kun je vinden op: https://jambassadors.nl/.

Aangezien het huren van een band uiteraard de nodige kosten met zich meebrengt vragen we € 10 entree voor het feest. Daar krijg je dus een topband voor, maar ook anderszins zal ‘t Hokje worden omgetoverd tot een Oktoberfest!

Je mag in Oktoberfest stijl gekleed komen, maar dat hoeft niet.

De kosten van een menu zijn € 7,50. Wil je mee eten en mee feesten (wat natuurlijk het gezelligst is), danbetaal je dus € 17,50.

Er hebben zich inmiddels ongeveer 100 mensen opgegeven. Gelet op de voorbereidingen (o.a. van het eten) vragen we iedereen die wil komen zich zo snel mogelijk op te geven.

Opgeven kan door een mail te sturen aan feest@kvskorfbal.nl. Daarna ontvang je een mail met de betaalgegevens.

Leuke intro’s zijn ook welkom.
Ben jij erbij 13 oktober?

Groet,
De organisatie van het KVS Oktoberfest,
Marjolijn de Jager, Sander Peters en Ruben van Arkel