Een grote opkomst bij de eerste activiteit van KVS in het gloednieuwe jaar. Op de tweede dag van 2019 was het deelnemersveld een mooie mengelmoes van oud en jong. Er waren stelletjes, er was een weerzien van oud teamgenoten van lang geleden en ook deelnemers van andere verenigingen als KCC en Rohda waren van de partij :-).

Rap tempo

De organisatie, in handen van Jeroen en Ellen, had een gezellige mix van 8 teams samengesteld met voldoende reserves. Gelukkig maar want het toernooi werd in rap tempo afgewerkt. De wedstrijdjes van 9 minuten waren strak achter elkaar aan geplakt en vergde veel van de, niet altijd even fitte, deelnemers.

De wedstrijden waren wel een lust voor het oog. Er werd gekoekoekt, achterover geschoten, er werd wat geblokt en er kwamen no look passes en one-handers voorbij. De oudste deelnemer volgde selectiespelers fanatiek als in zijn beste gloriedagen. Maar moest dit wel de volgende dag bekopen met een dikke knie.

2 winnaars

Na 2 uurtjes lekker ballen was het toernooi voorbij. De organisatie kreeg echter te maken met een dilemma. Twee teams hadden na 7 potjes evenveel punten, namelijk 10. Gelukkig deed de jury daar niet moeilijk over. Team A (Sander, Tim, Pieter, Jenny en Annemieke) en team E (Ivan, Herman, Ron, Daphne en Laura) werden gedeeld kampioen!!

Na afloop was ’t Nesjuh open en werd er nog wat nagepraat, bitterballetjes gegeten en champagne gedronken.

Ellen en Jeroen super bedankt voor de organisatie van dit mooie evenement.

De foto’s zijn van Eric van der Ende. Bekijk ze hier.